• CONTACTO po svim EU normama
  • Ampia selezione di prodotti za uređivanje noktiju

O NAMA

FRANELA je osnovana 2010. godine i od tada konstantno radi na pronalaženju najboljih materijala za ugradnju umjetnih noktiju. Najprodavaniji proizvod u Franeli je  trajni lak.  

Vlasnik i osnivač  brenda FRANELA  Irena Grego 2010. godine započela je sa istraživanjem i razvojem trajnog laka. Zahvaljujući upornosti i tražeći savršenstvo FRANELA danas nudi jedan od najkvalitetnijih trajnih lakova koji se može naći na tržištu Eu i svijeta. Uvjereni u odličnu kvalitetu i trajnost pozivamo Vas da nam se obratite. Vrlo rado ćemo Vam prezentirati trajni lak i pokazati sve prednosti trajnog laka.

Sigurnost i kvaliteta proizvoda su na prvom mjestu. Proizvodi su testirani od strane Europske Unije i ispunjavaju sve zdravstvene uvjete za stavljanje kozmetičkih proizvoda na tržište Europske Unije. U sklopu osiguranja kvalitete poseban naglasak stavili smo na testiranju, ispitivanju te novitetima, edukaciji i usavršavanjima. Danas je Franela d.o.o. jedan od najkvalitetnijih i najopremljenijih prodajnih mjesta na području Republike Hrvatske. Korisnici usluga Franela Internet prodavaonice sve više odabiru proizvode i šire svoj asortiman sa Franela proizvodima, što predstavlja priznanje kvaliteti naših proizvoda te osoblja koje uvijek odabire najbolju i najkvalitetniju robu.

Franela, u svom poslovanju pruža slijedeće:

Zadovoljni kupci koji su prepoznali kvalitetu naša su najbolja reklama. Zahvaljujući zadovoljnim kupcima rastemo svaki dan. Postanite i Vi naš zadovoljni kupac.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.