• PROIZVODI CERTIFICIRANI po svim EU normama
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

Distribucija

Tražimo distributera!

Naši proizvodi su visoke kvalitete. Korisnici Franela proizvoda znaju da sa proizvodima Franela jednostavno nema iznenađenja. Svaki proizvod prije stavljanja na tržište prođe visoke kriterije ispitivanja kvalitete.

Osim toga stalno pratimo svjetske trendove kako bi kemiju usavršili raznim tehnikama ugradnje umjetnih noktiju. Trenutno najnoviji i najpopularniji proizvod kao Chrome uv gel, Paint uv gel  ( gel za oslikavanje), gelovi za pinčanje možete pronaći jedino kod nas.
Naše cijene jesu niske iz razloga jer je Hrvatski proizvod i nema posrednika. U našem slučaju posrednici koji mogu dodatno zaraditi jeste upravo Vi.
Stoga, pošaljite upit na našu e-mail adresu irena@umjetninokti.hr

Franela proizvode možete distribuirati  prema Vašim željama : u kozmetičkim salonima, u maloprodajnim trgovinama i na web shopu.
Osim toga ima stalnu podršku. Ovaj posao je kreativan i zbog toga smo osmislili ekipu međunarodnih edukatora. Iz tog razloga možete iz prve ruke saznati sve o najnovijim tehnikama i način na koji koristiti Franela uv gelove.  
Poklonite nam svoje povjerenje i mi ćemo Vam uzvratiti potpunom podrškom i dati Vam samo najbolje. Mi znamo što Vam je potrebno da postanete pravi profesionalac i na koji način!

Za sve one koji su zainteresirani za distribucijom Franela proizvoda u Eu i na drugim kontinentima  pošaljite upit na e-mail: irena@umjetninokti.hr

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.