• KONTAKT 091/310-7007
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

SAVJETI

Savjet - kako napraviti lijepe i uredne nokte sa trajnim lakom, uv gelom? Način na koji koristiti materijale za umjetne nokte, što je bitno kod ugradnje umjetnih noktiju i trajnog laka, kako odabrati pravi materijal s obzirom na iskustvo....

Trajni lak – što je? Formula za trajni lak. Trajni lak je lak koji traje duže o običnog laka, otprilike 2 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo sa otapalom u roku par minuta ( najviše do 10 minuta) – ne sa turpijom. Sve ostalo nije trajni lak već uv gel ili kombinacija trajnog laka i uv gela. Osnovno je da traje i da se lako skida sa otapalom ne turpijom.

Želim kupiti uv lampu, ali jednostavno ne mogu se odlučiti koju uv lampu kupiti, gdje kupiti, koja je najbolja, zašto je jedna jeftina a jedna skupa. U čemu se razlikuju uv lampe? Osnovno sredstvo za rad svih manikerki je odlična uv lampa. Lampa koja Vas neće na pola posla iznevjeriti i jednostavno prestati raditi. Kako znati i prepoznati kvalitetnu uv lampu? Prvo i osnovno: Sami izgled - na prvi pogled mora djelovati ugodno za oko Finoća izrade same plastike mora biti fina obrada, sa finim završetcima

Uv lampa i led lampa koja je razlika? Često puta za uv lampu i led lampu kupci ne znaju pravu razliku. U čemu je osnovna razlika uv lampe i led lampe? Vrijeme rada led žarulje je 35.000 - 50.000 sati - nekoliko godina. Uv lampe broj sati rada je daleko manji 100 sati rada. Gel ili trajni lak u led lampi polimerizira se duplo manje vremena - puno brže mogu se napraviti umjetni nokti ili trajni lak. Velika razlika je u cijeni između led lampe i uv lampe.

NItrilne rukavice su zapravo jedine rukavice koje štite vaše ruke od raznih alergena. Ukoliko ste alergični, ali ako i niste nitrilne rukavice zaštiti će vaše ruke. Osim nitrilnih rukavica postoje rukavice od vinila i latexa. Velika razlika je u samom materijalu a pogotovo što se tiče propusnoti kemikalija. Pri ugradnji umjetnih noktiju, trajnog laka ili manikure u doticaju smo sa raznim kemijskim preparatima (odstranjivač trajnog laka, primer, superbond, uv gel...i sl) i sa prašinom. Kompletna kombinacija prašine od umjetnog gela ili trajnog laka sa raznim kemijskim preparatima može izazvati razne alergije. Ukoliko koristite samo nitrilne rukavice 99% ste zaštićeni.

Ako imate jake i čvrste nokte predlažemo trajni lak 3u1. Ako imate slabe nokte sklone pucanju tada predlažemo klasičan postupak trajnog laka: baza, boja i sjaj. Na taj način vaši nokti će biti čvršći. Obavezno za prvi sloj koristite bazu trajni lak ( ne baza/sjaj 2u1) koja se lako skida sa otapalom za trajni lak.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.