• PROIZVODI CERTIFICIRANI po svim EU normama
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

BLOG

Trajni lak – što je? Formula za trajni lak. Trajni lak je lak koji traje duže o običnog laka, otprilike 2 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo sa otapalom u roku par minuta ( najviše do 10 minuta) – ne sa turpijom. Sve ostalo nije trajni lak već uv gel ili kombinacija trajnog laka i uv gela. Osnovno je da traje i da se lako skida sa otapalom ne turpijom. Trajni lak, vrste trajnog laka, što je trajni lak, koja je razlika između trajnog laka. kako znati da li mi je kozmetičarka stavila trajni lak ili gel, zašto se neki trajni lak skida lako a neki teško? Klikni na detaljnije i pročitaj odgovore.

Želim kupiti uv lampu, ali jednostavno ne mogu se odlučiti koju uv lampu kupiti, gdje kupiti, koja je najbolja, zašto je jedna jeftina a jedna skupa. U čemu se razlikuju uv lampe? Osnovno sredstvo za rad svih manikerki je odlična uv lampa. Lampa koja Vas neće na pola posla iznevjeriti i jednostavno prestati raditi. Kako znati i prepoznati kvalitetnu uv lampu? Prvo i osnovno: Sami izgled - na prvi pogled mora djelovati ugodno za oko Finoća izrade same plastike mora biti fina obrada, sa finim završetcima

Imam lijepi lak za nokte i htjela bi staviti uv gel preko laka. Što će se dogoditi ako to napravim? Da li mogu običan lak polimerizirati u uv lampi ili led lampi? Na običan lak ne može se staviti uv gel i ne može se staviti trajni lak. Običan lak namijenjen je isključivo za prirodne nokte. Preko običnog laka stavlja se samo top coat koji se suši na zraku. Ispod laka u boji stavlja se podloga ili base coat. Tek kad se stavi base coat - baza i top coat - sjaj možemo očekivati da će lak u boji na noktima trajati duže od 7 dana. Osim toga lak u boji koji stavimo na nokat a prethodno stavimo podlak puno ljepše izgleda na noktu nego bez podloge. Za bolju trajnost stavljamo završni sjaj.

Uv lampa i led lampa koja je razlika? Često puta za uv lampu i led lampu kupci ne znaju pravu razliku. U čemu je osnovna razlika uv lampe i led lampe? Vrijeme rada led žarulje je 35.000 - 50.000 sati - nekoliko godina. Uv lampe broj sati rada je daleko manji 100 sati rada. Gel ili trajni lak u led lampi polimerizira se duplo manje vremena - puno brže mogu se napraviti umjetni nokti ili trajni lak. Velika razlika je u cijeni između led lampe i uv lampe.

Ako imate jake i čvrste nokte predlažemo trajni lak 3u1. Ako imate slabe nokte sklone pucanju tada predlažemo klasičan postupak trajnog laka: baza, boja i sjaj. Na taj način vaši nokti će biti čvršći. Obavezno za prvi sloj koristite bazu trajni lak ( ne baza/sjaj 2u1) koja se lako skida sa otapalom za trajni lak.

Kako izabrati kvalitetan set za stavljanje trajnog laka kod kuće? Možda niste znali, ali postoje setovi za umjetne nokte, trajni lak i trajni lak 3u1. Novo na tržištu je TRAJNI LAK 3u1. Uredni noktići prirodnog izgleda, najmanje 3-4 tjedna, aplikacija 15 minuta, skidanje 5 minuta.

NItrilne rukavice su zapravo jedine rukavice koje štite vaše ruke od raznih alergena. Ukoliko ste alergični, ali ako i niste nitrilne rukavice zaštiti će vaše ruke. Osim nitrilnih rukavica postoje rukavice od vinila i latexa. Velika razlika je u samom materijalu a pogotovo što se tiče propusnoti kemikalija. Pri ugradnji umjetnih noktiju, trajnog laka ili manikure u doticaju smo sa raznim kemijskim preparatima (odstranjivač trajnog laka, primer, superbond, uv gel...i sl) i sa prašinom. Kompletna kombinacija prašine od umjetnog gela ili trajnog laka sa raznim kemijskim preparatima može izazvati razne alergije. Ukoliko koristite samo nitrilne rukavice 99% ste zaštićeni.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.