• KONTAKT 091/310-7007
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju
  • SAVJETI

SAVJETI

Kako napraviti lijepe i uredne nokte sa trajnim lakom, uv gelom?koji materijal koristiti za umjetne nokte, što je bitno kod ugradnje umjetnih noktiju i trajnog laka

Trajni lak – što je? Formula za trajni lak. Trajni lak je lak koji traje duže o običnog laka, otprilike 2 tjedna i više. Trajni lak skida se isključivo sa otapalom u roku par minuta ( najviše do 10 minuta) – ne sa turpijom. Sve ostalo nije trajni lak već uv gel ili kombinacija trajnog laka i uv gela. Osnovno je da traje i da se lako skida sa otapalom ne turpijom.

Ako imate jake i čvrste nokte predlažemo trajni lak 3u1. Ako imate slabe nokte sklone pucanju tada predlažemo klasičan postupak trajnog laka: baza, boja i sjaj. Na taj način vaši nokti će biti čvršći. Obavezno za prvi sloj koristite bazu trajni lak ( ne baza/sjaj 2u1) koja se lako skida sa otapalom za trajni lak.

Uv lampa i led lampa koja je razlika? Često puta za uv lampu i led lampu kupci ne znaju pravu razliku. U čemu je osnovna razlika uv lampe i led lampe? Vrijeme rada led žarulje je 35.000 - 50.000 sati - nekoliko godina. Uv lampe broj sati rada je daleko manji 100 sati rada. Gel ili trajni lak u led lampi polimerizira se duplo manje vremena - puno brže mogu se napraviti umjetni nokti ili trajni lak. Velika razlika je u cijeni između led lampe i uv lampe.

Želim kupiti uv lampu, ali jednostavno ne mogu se odlučiti koju uv lampu kupiti, gdje kupiti, koja je najbolja, zašto je jedna jeftina a jedna skupa. U čemu se razlikuju uv lampe? Osnovno sredstvo za rad svih manikerki je odlična uv lampa. Lampa koja Vas neće na pola posla iznevjeriti i jednostavno prestati raditi. Kako znati i prepoznati kvalitetnu uv lampu? Prvo i osnovno: Sami izgled - na prvi pogled mora djelovati ugodno za oko Finoća izrade same plastike mora biti fina obrada, sa finim završetcima

NItrilne rukavice su zapravo jedine rukavice koje štite vaše ruke od raznih alergena. Ukoliko ste alergični, ali ako i niste nitrilne rukavice zaštiti će vaše ruke. 

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.