• PROIZVODI CERTIFICIRANI po svim EU normama
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju
  • Uv Gel Colour Pastel Dugi Banner

NOVOSTI

Sve novosti po pitanju edukacija za ugradnju umjetnih noktiju, najnoviji materijali za ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju, trajni lak možete naći na ovoj web stranici www.umjetninokti.hr.U svome radu koristimo set za umjetne nokte, uv gel Franela, uv gel Franela u boji, Trajni lak Franela, uv lampe koje su neizostavne u radu, odlični kist za uv gel i još puno toga

Individualno i po satu - edukacije po svačijoj mjeri. Nakon niza godina rada s umjetnim noktima, tisuća sati održanih edukacija i još više tisuća sati izrade noktiju, konačno smo u Franeli pronašli čarobnu formulu - edukacije po svačijoj mjeri.

Black Friday ili Crni petak poznat je u svijetu po nevjerojatnim popustima. Black Friday - traje od 25.11. - 27.11.2016. popust 50 % Upiši kod LK16MS1511 i ostvari popust. Klikni na detaljnije ( donji desni kut) i pročitaj više o popustima.

Neon uv gel u boji - jeste spremni za ljeto? Za prave ljetne sunčane dane pobrinuli smo se da zablistate sa punim sjajem. Sve je moguće uz vrištave boje koje Vam nudi samo Franela i to sve na jednom mejstu. Prepustite mašti na volju i uživajte u neon bojama ovog ljeta.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.