• KONTAKT 091/310-7007
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

NITRILNE RUKAVICE I ZAŠTITA

Osim nitrilnih rukavica postoje rukavice od vinila i latexa. Velika razlika je u samom materijalu a pogotovo što se tiče propusnoti kemikalija. Pri ugradnji umjetnih noktiju, trajnog laka ili manikure u doticaju smo  sa raznim kemijskim preparatima (odstranjivač trajnog laka, primer, superbond, uv gel...i sl) i sa prašinom.

Kompletna kombinacija prašine od umjetnog gela ili trajnog laka sa raznim kemijskim preparatima može izazvati razne alergije. Ukoliko koristite samo nitrilne rukavice 99% ste zaštićeni.

Što se tiče elastičnosti nitrilne rukavice malo su čvršće od ostalih rukavica. Preporuka je možda uzeti malo veći broj.

Razlika između nitrilne rukavice i vinila te latexa je u propusnosti materijala. Nitrilne rukavice su jedine koje nisu propusne. Osim toga dovoljno je napomenuti da se nitrilne rukavice koriste u medicinske svrhe, u hitnoj službi, medicinskim laboratorijima.

Cijena nitrilne rukavice u odnosu na sve ostale od latexa ili vinila skuplja su 10-15%. Da li je to puno ili malo procijenite sami.

Radi se o vašem zdravlju. Sa nitrilnim rukavicama brinete o svom zdravlju i o zdravlju klijenta. Bitno je osim lijepih i urednih noktiju imati zdrave ruke i nokte.. 

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.