• KONTAKT 091/310-7007
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

Kako odabrati kvalitetan set za nokte? Set za trajni lak ili umjetne nokte?

Za aplikaciju i skidanje umjetnih noktiju rađenih sa UV gelom potrebno je: 

 

Za  aplikaciju i skidanje trajnog laka ili trajnog laka 3u1 potrebno je :

•    Uv lampa
•    Primer 
•    Boja za trajni lak 
•    Pomagala pri radu – kist, vata, pogurivač kožice
•    Odstranjivač trajnog laka ( za skidanje trajnog laka)

Svima je zajedničko kvalitetna uv lampa i provjereni trajni lakovi i UV gelovi iz Eu.

 
Da bismo Vam pomogli kod odabira neke informacije  možete pogledati na samom proizvodu a nešto možete prije kupovine isprobati.  

 

Uv lampa – jačina UV lampe ne smije biti slabija od 36 w. Pogledajte da li je UV lampa od 36 w, ako je manje od 36w ni u kojem slučaju ne preporučamo (OSIM ako se radi o LED lampi).

Pažnja:  kod korištenja UV lampe, treba imati na umu da UV žarulje s vremenom slabe i da ih je potrebno češće mijenjati (bez obzira što one i dalje svijetle njihova snaga slabi). UV žarulje potrebno je promijeniti nakon nekog vremena jer su potrošna roba. 

Boja za trajni lak – jako bitno da boju koju nanosite ostavlja lijepi trag u jednom potezu.  Ako trebate staviti 3 ili više slojeva da biste dobili lijepu i punu boju tada trajni lak nije kvalitetan. Može u bočici izgledati lijepo gust ali taj isti kod lakiranja može biti rijedak i proziran. Jedan od načina kako provjeriti kvalitetu trajnog  laka je probom na svom noktu kako ostavlja trag ( u jednom potezu ili su potrebna tri ili više).

Uv gelovi za nokte - za sve UV gelove ili LED gelove isključivo preporučamo da je zemlja porijekla iz Eu. Kontrole za ovu vrstu robe su velike u Eu. Ulaskom u Eu zabranjena je kupovina robe iz Kine, te na tržištu Eu nisu dozvoljena. Ako kupujete robu preko vanjskih internet stranica nikako ne preporučamo kupovinu gdje je zemlja porijekla Kina. O tome ćemo u jednom drugom članku. 

 

Da biste bili sigurni u kupovinu preporučamo našu  ponudu setova koja je provjerene kvalitete po svim pitanjima. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

  • Video galerija

Set za nokte

Kako odabrati kvalitetan set za nokte?

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.