• PROIZVODI CERTIFICIRANI po svim EU normama
  • Ürünlerin geniş seçimi za uređivanje noktiju

O nama

Tvrtka Franela d.o.o. osnovana je 2010. godine. Osnovna djelatnost je internet prodaja, maloprodaja te veleprodaja materijala za umjetne nokte. Uz osnovnu djelatnost nezaobilazan dio je pružanje usluge ugradnje umjetnih noktiju i održavanje tečajeva za ugradnju umjetnih noktiju.

Sigurnost i kvaliteta proizvoda su na prvom mjestu. Proizvodi su testirani od strane Europske Unije i ispunjavaju sve zdravstvene uvjete za stavljanje kozmetičkih proizvoda na tržište Europske Unije. U sklopu osiguranja kvalitete poseban naglasak stavili smo na testiranju, ispitivanju te novitetima, edukaciji i usavršavanjima. Danas je Franela d.o.o. jedan od najkvalitetnijih i najopremljenijih prodajnih mjesta na području Republike Hrvatske. U svakom trenutku raspolažemo sa dovoljnim količinama robe te smo u mogućnosti zadovoljiti najzahtjevnije kupce. Korisnici usluga Franela Internet prodavaonice sve više odabiru proizvode i šire svoj asortiman sa Franela proizvodima, što predstavlja priznanje kvaliteti naših proizvoda te osoblja koje uvijek odabire najbolju i najkvalitetniju robu.

Franela, u svom poslovanju pruža slijedeće:

  • Prodaja materijala za umjetne nokte
  • Tečajevi ugradnje umjetnih noktiju
  • Usluga ugradnje umjetnih noktiju

Suradnja

  • Nudimo suradnju kozmetičkim salonimaNudimo suradnju trgovinama na malo – drogerijama
  • Nudimo suradnju profesionalcima i amaterima

Kupnja proizvoda Franela moguća je pravnim i fizičkim osobama bez obzira da li ste profesionalac ili amater. Zahvaljujući odličnim uvjetima koje nudimo možete unaprijediti poslovanje. Svim našim kupcima dajemo podršku od 0-24 sata. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju pošaljite upit. Rado ćemo odgovoriti na Vaš upit u vrlo kratkom roku. Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje.

Kupnja putem Franela Internet prodavaonice posebno je pogodna ukoliko želite iznenaditi svoje najbliže- prijatelje, rodbinu. Dostaviti ćemo naručenu robu direktno na vrata kupca ili na adresu osobe za koju je narudžba izvršena. Zadovoljni kupci koji su prepoznali kvalitetu naša su najbolja reklama. Zahvaljujući zadovoljnim kupcima rastemo svaki dan. Postanite i Vi naš zadovoljni kupac.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.