• KONTAKT 091/310-7007
  • VELIKI IZBOR PROIZVODA za uređivanje noktiju

POSAO I KARIJERA

ZAPOSLI SE U FRANELI, za radno mjesto prodavač kozmetičkih proizvoda :) :) :) 

Ako voliš općenito kozmetiku: šminke, lakiće,  pratiš trendove, posjećuješ kozmetičke salone ili sama se uređuješ , ne možeš zamisliti život da nisi dotjerana makar diskretni make up, uredna i uz to si odličan trgovac, imaš smisla za estetiku, voliš upijati nova znanja kao spužva ? Onda FRANELA ima prijedlog za tebe!

Napiši nam par riječi o sebi, zašto baš tebe odabrati za prodavača i očekuj odgovor u najkraćem mogućem roku. 

Gdje se prijaviti?  Na : info@umjetninokti.hr 

Kada?  ČIm prije

Gdje ću raditi?  U Robnoj kući Ri- 2 kat, trgovina Franela 

Što ću raditi?  Prodaja kozmetičkih proizvoda, održavanje prodajnog prostora čistim i urednim, deklariranje proizvoda....i sve drugo na sastanku. 

Kako ću raditi?  Svaki dan osim nedelje, jedan dan ujutro drugi dan popodne. Ukupno u jednom tjednu 40 sati. Najviše volimo po dogovoru :) 

Za koliko ću raditi?  Plaća je stimulativna, prema prometu i zalaganju. 

Ako se nalaziš u svemu ovome, imaš puno volje, želiš raditi i učiti, poslu pristupaš ozbiljno i odgovorno slobodno pošalji e-mail,. Uz to ako si računalno pismena ( a tko nije danas),  a to znači da si na Ti sa  Word- om  i Excel -om  i znaš se služiti e-mailom onda si dobrodošla. 

Za vrijeme posla ne branimo pogledati što ima novo na društvenim mrežama: Facebook, Instagram... dapače, dobrodošlo je malo odmoriti uz Facebook.

 Ako se vidiš tu negdje slobodno napiši o sebi onako kakva stvarno jesi.

 

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.